Kjøp alt av dekk hos Vianor

Dekk Trondheim

Kjør trygt og komfortabelt året rundt med høykvalitetsdekk fra anerkjente produsenter. Finn dekk i Trondheim som passer ditt kjøretøy og din kjørestil hos Vianor, der vi har flere verksteder rundt om i byen.

Du finner oss på Leangen i Leangen Allè 8 og på Tiller i Torgardstrøa 6, samt via våre partnere i Sluppen og Bosberg. I tillegg har vi lokaler i Stjørdal og Orkanger.

Dekk til alle slags kjøretøy

Personbildekk

Dekk med egenskaper som passer for ulike kjøreforhold er avgjørende når man tenker på sikkerhet, komfort og økonomisk kjøring. Du finner både sommerdekk og pigg- og piggfrie vinterdekk hos Vianor.
Finn dekk her

SUV og 4x4-dekk

Vianors produktspekter inkluderer høykvalitetsdekk for SUV-er i forskjellige størrelser. Du kan velge tilpassede dekk for alt fra bykjøring til variert bruk og mer terrengrettet kjøring.
Finn dekk her

Vare- og bobildekk

Vare- og bobildekk krever mer sammenlignet med personbildekk på grunn av kjøretøystørrelse og tyngre belastning. Vianor leverer høykvalitetsdekk for alle kjøreforhold.
Finn dekk her

Dekk for tunge kjøretøy

Tyngre kjøretøy krever solide dekk. Vianor tilbyr spesialdekk for landbruk, jordflytting, tung industri, samt lastebiler og busser etc.
Finn dekk her

MC- og scooterdekk

Hos oss finner du riktig type dekk for motorsykler, mopeder og enduro-sykler. Dekk med holdbarhet, våtgrep, komfort og stabilitet i høy fart og i svinger er hensyntatt i produktutvalget.
Finn dekk her

Dekk til alle biltyper hos Vianor Trondheim 

Dekk kommer i mange ulike former og størrelser, tilpasset ulike kjøretøy og forhold. Du kan derfor finne et stort utvalg av produkter hos Vianor, som dekker ulike behov. Vi fører alt fra personbildekk til MC- og scooterdekk, som kan kjøpes enten på stedet i våre verksteder, eller bestille enkelt i vår nettbutikk. 

 

Hvorfor kjøpe dekk i Trondheim hos Vianor? 

Når du kjøper dekk, anbefaler vi å bruke en trygg og anerkjent aktør. Vianor er Norges største dekkforhandler, med verksteder over hele landet. Vi tilbyr ekspertise opparbeidet gjennom mange år i bransjen, der våre fagfolk kan hjelpe deg med å velge riktige dekk. Om du skulle ha behov for det, tilbyr vi også en rekke servicer for bil og dekk. 

 

Dekk Trondheim – finn nye dekk hos Vianor 

Slitte dekk bør byttes ut med nye, da dekkene gradvis mister sine egenskaper etter hvert som de blir eldre. Godt mønster sørger for optimalt veigrep, samtidig som det forbedrer bilens stabilitet og håndtering. Sørg for sikkerhet i trafikken og finn nye kvalitetsdekk hos Vianor Trondheim!