Nokian Tyres sommerdekk I Vianor
Det er en trygg reise

"Dekket har veldig god motstandskraft mot vannplaning, kort bremsestrekning og svinggrepet på våt vei er blant de aller beste."

- Testvinner Motor 1/2024 - Nokian Tyres Hakka Blue 3

Nokian Tyres dekksortiment

Nokian Tyres utvikler og produserer førsteklasses dekk for folk som verdsetter sikkerhet, bærekraft og forutsigbarhet. Målet er å være det beste dekkvalget for menneskene og planeten, og Nokian Tyres er forpliktet til å fremme trygg og ansvarlig kjørekultur.

Hakka Black 3 SilentDrive

Nyhet!Hakka Garanti
Nokian Tyres Hakka Black 3 SilentDrive er et høyytelses sommerdekk for sjåfører som verdsetter lavt støynivå. Dekket er utviklet for elbiler, hybrider og høyytelsesbiler, og er en pålitelig partner fra vår til høst.
Pris fra 3030 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 71dB

Hakka Black 3

(22 kundeomtaler)
Hakka Garanti
Nokian Tyres Hakka Black 3 er et premium sommerdekk for kraftige personbiler og sportslige familiebiler. Det er også en utmerket match for de nyeste hybridbilene og elektriske kjøretøy. Gled deg over presise kjøreegenskaper under alle forhold, førsteklasses grep og lav dekkstøy.
Pris fra 1848 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB

Hakka Black 3 SUV

(6 kundeomtaler)
Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Hakka Black 3 SUV er et premium sommerdekk for kraftige SUVer og crossovere. Nyt stabilitet og pålitelig kjøring selv i høye hastigheter.
Pris fra 2510 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 71dB

Hakka Blue 3

(13 kundeomtaler)
Testvinner!Hakka GarantiSilent Drive TechnologyDekkslitasjeindikator
Nokian Tyres Hakka Blue 3 er et førsteklasses sommerdekk for kraftfulle personbiler, de nyeste hybridene og elektriske kjøretøyene, og tilbyr sikkerhet og kjørekomfort i varierende nordisk vær. Dekket har våtgrepsklasse A, og kommer i et stort antall dekkdimensjoner.
Pris fra 1303 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): A 67dB

Hakka Blue 3 SUV

(16 kundeomtaler)
Hakka GarantiAramid Sidewall TechnologySilent Drive Technology
Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV er et førsteklasses sommerdekk for SUV-er og crossovere, som tilbyr sikkerhet, stabilitet og kjørekomfort for varierende nordisk vær. Dekket har våtgrepsklasse A.
Pris fra 2124 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB

Hakka Green 3

(24 kundeomtaler)
Testvinner!Hakka Garanti
Nokian Tyres Hakka Green 3 er et miljøvennlig sommerdekk som gir grønnere kjøring for personbiler, samt elbiler og hybrider.
Pris fra 1089 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: B
Dekkstøy (dB): A 68dB

Hakka Black 2

(89 kundeomtaler)
Dekkslitasjeindikator
Sommerdekket Nokian Tyres Hakka Black 2 er utviklet for kraftfulle og sportslige biler, og gir pålitelighet og ytelse i høye hastigheter. Den presise kjørefølelsen gjør Hakka Black 2 til et trygt og enkelt valg.
Pris fra 1173 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 72dB

Hakka Black 2 SUV

(18 kundeomtaler)
Aramid Sidewall Technology
Det suverene sommerdekket Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV gir høyytelses SUV-er pålitelighet og optimalt grep ved høye hastigheter. Dekket gir en nøyaktig kjørefølelse og presis manøvrering.
Pris fra 1515 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 71dB

Hakka Blue 2

(70 kundeomtaler)
Siste sjanse!Dekkslitasjeindikator
Det stillegående sommerdekket Nokian Tyres Hakka Blue 2 byr på ypperlig grep på våte veier. Kjørekomfort og høy sikkerhet fra vår til høst for mellomstore personbiler og sporty familiebiler.
Pris fra 1530 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): A 69dB

Hakka Blue 2 SUV

(21 kundeomtaler)
Siste sjanse!Aramid Sidewall Technology
Det stillegående sommerdekket Nokian Tyres Hakka Blue 2 tilbyr kjørekomfort og høy sikkerhet fra vår til høst. Ypperlig grep på våte veier for små og mellomstore SUV-er.
Pris fra 1411 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 72dB

Hakka Green 2

(37 kundeomtaler)
Siste sjanse!
Nokian Tyres Hakka Green 2 sommerdekk gir miljøvennlig bilkjøring. Sommerdekk for små og mellomstore personbiler som gir bærekraftig sikkerhet for nordiske veier.
Pris fra 722 kr/stk

Hakka Van

(6 kundeomtaler)
Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Nokian Tyres Hakka Van er et førsteklasses sommerdekk for moderne varebiler og varebiler. Dekket er egnet for elektriske kjøretøy.
Pris fra 1780 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB

Hakka C2

(10 kundeomtaler)
Aramid Sidewall Technology
Nokian Hakka C2 tilbyr kontrollert stabilitet og slitesterk ytelse. Dette sommerdekket er svært velegnet til allsidig bruk for varebiler og lette lastebiler.
Pris fra 1190 kr/stk

Nokian Tyres – optimal sikkerhet på nordiske veier

Finske Nokian Tyres er verdens nordligste dekkprodusent og ble grunnlagt i 1988. Deres historie startet imidlertid lenge før det, da forgjengeren Suomen Gummitehdas ble opprettet i 1898. Produsenten er spesielt kjent for sine vinterdekk, og er den eneste i verden med sitt egne permanente testsenter for disse. Nokian Tyres produserer like fullt høykvalitets dekk til bruk året rundt, og tilbyr et bredt sortiment med sommer-, pigg- og piggfrie dekk.

Nokian Tyres sine produkter er internasjonalt anerkjent verden over, og selskapet har mottatt flere bransjepriser for sin innovative dekkutvikling. De har gjort seg til merke ved å produsere dekk som er spesielt utviklet for krevende nordiske forhold, og har et sterkt miljøengasjement.

Nokian Tyres – dekk du kan stole på

Gjennom flere tiår med testing og produktutvikling har Nokian Tyres skaffet seg uvurderlig erfaring og kunnskap. Resultatet er pålitelige dekk av premium kvalitet, med et enestående veigrep. Godt veigrep betyr kortere bremselengde, bedre sikkerhet og kontroll på veien, samt mer komfortabel kjøring.

Teknologiske framskritt sørger for stillegående dekk med redusert dekkstøy, som samtidig er mer økonomiske takket være lav rullemotstand. Dekk av høy kvalitet er også mer økonomisk i det lange løp, da de er mer slitesterke og varer lenger. Dette gagner både forbrukeren og miljøet, og er en av hjørnesteinene i Nokian Tyres’ produksjonsfilosofi.

Sommerdekk fra Nokian Tyres

Sommerdekk som brukes i Norge og resten av Norden må være i stand til å takle en rekke forskjellige utfordringer. Vær og føreforhold endres raskt, og kan variere fra stekende sol til kraftig nedbør. Om våren og høsten kan det også forekomme frost tidlig om morgenen og på kvelden. Nokian Tyres-dekk er utviklet spesielt til å takle de varierende forholdene de utsettes for på en effektiv måte.

Hos Vianor har vi et stort utvalg sommerdekk fra Nokian Tyres og flere andre ledende leverandører. Dekkene kommer i flere ulike utgaver basert på kjøretøyet og passer til både personbiler, SUV-er, varebiler, bobiler etc.. Med gode sommerdekk av høy kvalitet reduserer du risikoen for vannplaning, og får godt grep selv i skarpe svinger.

I Hakka-serien vil du blant annet finne testvinneren Nokian Tyres Hakka Blue 3, som er et svært allsidig sommerdekk for mellomstore personbiler og sportslige familiebiler. Serien inneholder også Hakka Black 3, som er spesielt designet for biler med høy ytelse, samt Hakka Green 3 – et miljøbevisst valg med opptil 35% bedre slitestyrke.

Vinterdekk fra Nokian Tyres

Det er ingen som slår Nokian Tyres når det kommer til vinterdekk. De legger stor vekt på å utvikle dekk som gir optimalt veigrep og kontroll under tøffe værforhold, spesielt på glatte og vinterlige veier. Dekkene er utstyrt med avansert teknologi og innovative løsninger for å sikre best mulig ytelse og kjøresikkerhet.

Med vinterdekk fra Nokian Tyres kan du trygt legge ut på kjøretur i vinterhalvåret. Vinterdekk uten pigger egner seg best når det er ordentlig lave temperaturer og snø på veiene. De har også lavere rullemotstand og er mer stillegående enn piggdekk, som sørger for økonomisk og komfortabel kjøring. Testvinneren Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 er et utmerket vinterdekk med SilentTouch-teknologi og førsteklasses vintergrep. Det sørger for trygg og komfortabel kjøring selv på utfordrende vinterveier, samtidig som støynivået holdes til et minimum.

Piggdekk fra Nokian Tyres

For maksimalt veigrep om vinteren på isete veier kan piggdekk være et godt valg. Piggdekk fra Nokian Tyres er spesielt utviklet for å håndtere ekstreme vinterforhold og gi føreren den nødvendige sikkerheten og kontrollen på isete og snødekte veier. De er konstruert med en robust og slitesterk gummiblanding som gir godt veigrep, selv på glatte overflater.

En av nøkkelfunksjonene til Nokian Tyres sine piggdekk er deres unike piggteknologi. Dekkene er utstyrt med presisjonsformede pigger som bidrar til økt veigrep og bremsestabilitet. Piggene er strategisk plassert på dekket for å sikre optimal ytelse og redusert støy under kjøring.

Nokian Tyres legger også stor vekt på miljøvennlige løsninger, og deres piggdekk er intet unntak. Dekkene er laget med tanke på å redusere miljøpåvirkningen. De har lav rullemotstand, noe som bidrar til redusert drivstofforbruk og lavere CO2-utslipp.

Piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 er en av de aller beste i klassen, og kombinerer overlegent grep på is og snø med lavt drivstofforbruk, komfort, og lavt støynivå.

Velg dekk som passer til ditt kjøretøy

Det er viktig at du velger dekk som passer til ditt bruk og din bil. Når du skal velge nye dekk, er det flere faktorer å ta hensyn til. Hvis du ønsker hjelp, kan du kontakte oss her på nettstedet, telefon, e-post, eller komme innom et av våre mange serviceverksteder.

Følgende kan være lurt å tenke over når du skal velge dekk:

  • Hvilken dekkdimensjon du trenger. Det er svært viktig at man velger en dekkstørrelse som er kompatibel med kjøretøyet. Du kan bruke vår dekkvelger til å søke etter produkter som passer til ditt kjøretøy.
  • Ta utgangspunkt i hvor du kjører mest. Dekkene burde være tilpasset vei, vær og føreforhold der du bruker dem mest. For eksempel er vinterdekk med pigger det beste valget på isete veier.
  • Kjørestil og preferanser. Tenk over din kjørestil og hvilke preferanser du har. Komfort, støynivå, lav rullemotstand og reduserte utslipp, ytelse og våtgrep kan alle variere, spesielt mellom dekk av høy og lavere kvalitet.

Når du kjøper dekk gjennom Vianor, tilbyr vi også dekkskift og en rekke andre servicer. Våre erfarne fagfolk hjelper deg gjerne med å finne riktige dekk til ditt kjøretøy, og monterer dem også om ønskelig – alt under ett tak.

God tur og trygg reise!