Nokian Tyres vinterdekk I Vianor
Det er en trygg reise

"Godt grep på våt vei, lettkjørt på grepsgrensen og stille på grov asfalt."

- Motor 1/2022 - Nokian Tyres Hakka Blue 3

Nokian Tyres dekksortiment

Nokian Tyres utvikler og produserer førsteklasses dekk for folk som verdsetter sikkerhet, bærekraft og forutsigbarhet. Målet er å være det beste dekkvalget for menneskene og planeten, og Nokian Tyres er forpliktet til å fremme trygg og ansvarlig kjørekultur.

Hakka Black 3

Nyhet!Hakka Garanti
Hakka Black 3 er et premium sommerdekk for kraftige personbiler og sportslige familiebiler. Det er også en utmerket match for de nyeste hybridbilene og elektriske kjøretøy. Gled deg over presise kjøreegenskaper under alle forhold, førsteklasses grep og lav dekkstøy.
Pris fra 1848 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB

Hakka Black 3 SUV

Nyhet!Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Hakka Black 3 SUV er et premium sommerdekk for kraftige SUVer og crossovere. Nyt stabilitet og pålitelig kjøring selv i høye hastigheter.
Pris fra 2510 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 71dB

Hakka Blue 3

(6 kundeomtaler)
Testvinner!Hakka GarantiSilent Drive TechnologyDekkslitasjeindikator
Nye Nokian Tyres Hakka Blue 3 er utviklet for varierte nordiske forhold og kombinerer sikkerhet på våte veier med pålitelige og støyfrie kjøreegenskaper. Testvinneren har klasse A, den beste våtgrepkarakteren, i EU-klassifiseringen og et stort antall dekkdimensjoner som gjør det perfekt for hybrid- og elbiler. Nokian Tyres Hakka Blue 3 gir sikkerhet og kjørekomfort når du trenger det som mest!
Pris fra 1214 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): A 67dB

Hakka Blue 3 SUV

(12 kundeomtaler)
Hakka GarantiAramid Sidewall TechnologySilent Drive Technology
Nye Nokian Tyres Hakka Blue 3 SUV er et robust og pålitelig dekk for SUV-er og crossovere som gir stabile kjøreegenskaper både under bykjøring, på grusveier og på motorveier. Dekket er utviklet for små og mellomstore SUV-er og gir bedre grep, stabilitet og holdbarhet, noe som gjør kjøring på våte veier og i varierende terreng lett og behagelig. Dekket har våtgrepsklasse A.
Pris fra 2124 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB

Hakka Green 3

(22 kundeomtaler)
Testvinner!Hakka Garanti
Nokian Tyres Hakka Green 3 er et miljøvennlig sommerdekk som gir grønnere kjøring for mindre og mellomstore biler, samt elbiler og hybridbiler. Testvinneren 2021 gir flere mil med den nye gummiblandingen som gir 35 % bedre slitestyrke.
Pris fra 978 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): A 67dB

Hakkapeliitta R5

Testvinner!Nyhet!Hakka Garanti
Nye Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 er et piggfritt vinterdekk for personbiler, utviklet for å gi deg den reneste formen for sikkerhet takket være sin innovative kombinasjon av vintergrep, stillhet og miljøvennlighet. Nyheten og testvinneren Hakkapeliitta R5 med det nye Double Block Grip-mønsteret gir kompromissløst grep og kjøreegenskaper, og klassens beste ytelse på is garanteres av de unike Arctic Grip-krystallene.
1512 kr/stk Pris fra 1468 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): A 68dB

Hakkapeliitta R5 EV

Nyhet!Hakka Garanti
Nye Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 EV er et piggfritt vinterdekk for personbiler, crossovers og SUV-er, designet og utviklet med miljøvennlig teknologi og gir el- og hybridbiler maksimal sikkerhet, komfort og økt rekkevidde. Klassens beste ytelse på is garanteres av de unike Arctic Grip-krystallene, mens SilentDrive™-teknologien sørger for imponerende komfortegenskaper.
4046 kr/stk Pris fra 3647 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 70dB

Hakkapeliitta R5 SUV

Testvinner!Nyhet!Hakka Garanti
Nyheten og testvinneren Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 SUV er et piggfritt vinterdekk for personbiler, crossovers og SUV-er, utviklet for å dekke behovene til kraftige og store kjøretøy. Hakkapeliitta R5 SUV gir optimal stabilitet, holdbarhet og slitestyrke samtidig som den høye belastningen på hjulene håndteres presist og pålitelig. De unike Arctic Grip-krystallene gir klassens beste ytelse på is, mens de aramidforsterkede sideveggene gir økt slitestyrke og punkteringsmotstand.
2371 kr/stk Pris fra 2138 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 71dB

Outpost AT

Aramid Sidewall Technology
Det nye terrengdekket Nokian Tyres Outpost™ AT er et sommerdekk for SUV, crossovere og lette lastebiler som gir sikkerhet og slitestyrke til bruk på alle typer vei og i terreng. Dekket har utmerket grep under alle forhold, ekstrem slitestyrke, beskyttelse mot punktering samt lengre kjørelengde så førerne kan utforske sine grenser og våge mer.
Pris fra 2252 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 72dB

Hakkapeliitta 10

(45 kundeomtaler)
Double Stud TechnologyTestvinner!Hakka GarantiNordisk vinterdekk
Ro i sjela for den nordiske vinteren! Det nye piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 er utviklet for å gi deg sjelero på det utfordrende, nordiske vinterføret. Testvinneren Hakkapeliitta 10 gir deg neste generasjon sikkerhet ved å kombinere miljøvennlighet, kjørekomfort og overlegent grep på snø og is ved hjelp av Nokian Tyres' Double Stud-teknologi, en teknologi som gir maksimal sikkerhet på is og snø.
1631 kr/stk Pris fra 1583 kr/stk

Hakkapeliitta 10 EV

(6 kundeomtaler)
Silent Drive TechnologyTestvinner!Hakka Garanti
Testvinneren gir ro i sjela for den nordiske vinteren! Det nye piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 EV for el- og hybridbiler er utviklet for å gi deg sjelero på det utfordrende, nordiske vinterføret. SilentDrive™-teknologien absorberer støytoppene, senker støynivået og gir en mer behagelig kjøreopplevelse. Det kombinerer lavt støynivå, miljøvennlighet og overlegent grep på snø og is med Nokian Tyres' Double Stud-teknologi, som gir maksimal sikkerhet på is og snø.
4476 kr/stk Pris fra 4034 kr/stk

Hakkapeliitta 10 SUV

(18 kundeomtaler)
Testvinner!Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Ro i sjela for den nordiske vinteren! Det nye piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV er utviklet for å gi deg sjelero på det utfordrende, nordiske vinterføret, og gir deg neste generasjon sikkerhet ved å kombinere stabil kjørekomfort, miljøvennlighet og overlegent grep på snø og is. Testvinneren Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV drar fordel av både Aramid-forsterkning i sideveggene og Nokian Tyres' Double Stud-teknologi, som gir maksimal sikkerhet på is og snø.
2591 kr/stk Pris fra 2336 kr/stk

Hakkapeliitta C4

Nyhet!Aramid Sidewall TechnologyHakka GarantiNordisk vinterdekk
Uansett om du skal transportere varer eller reise på tur: nyt vinteren! Nokian Tyres Hakkapeliitta® C4 er et nytt vare- og budbildekk med pigger, som er utviklet for krevende og allsidig vinterbruk og gjør hverdagen enklere for så vel håndverkere som førere av bobiler.
2174 kr/stk Pris fra 2109 kr/stk
Dekklasse: C2

Hakkapeliitta CR4

Nyhet!Hakka GarantiAramid Sidewall TechnologyNordisk vinterdekk
Nyt vinteren, uansett om du skal transportere varer eller ut og reise! Nokian Tyres Hakkapeliitta® CR4 er et nytt dekk for lette lastebiler og er utviklet for krevende og allsidig vinterkjøring, og gjør hverdagen enklere for både yrkessjåfører og gir ro i sjela på ferieturen.
1982 kr/stk Pris fra 1923 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 73dB

Hakka Black 2

(88 kundeomtaler)
Hakka GarantiDekkslitasjeindikator
Dette er sommerdekket utviklet for kraftfulle og sportslige biler, og som gir pålitelighet og ytelse i høye hastigheter. Den nøyaktig kjørefølelsen og presise manøvreringen gjør sommerdekket Nokian Tyres Hakka Black 2 til et trygt og enkelt valg.
Pris fra 1406 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 72dB

Hakka Black 2 SUV

(18 kundeomtaler)
Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Dette suverene sommerdekket gir høyytelses SUVer pålitelighet og optimalt grep ved høye hastigheter. Nokian Tyres Hakka Black 2 SUV gir en nøyaktig kjørefølelse og presis manøvrering.
Pris fra 1817 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 71dB

Hakka Blue 2

(70 kundeomtaler)
Hakka GarantiDekkslitasjeindikator
Det stillegående sommerdekket Nokian Tyres Hakka Blue 2 byr på ypperlig grep på våte veier. Kjørekomfort og høy sikkerhet fra vår til høst for mellomstore personbiler og sporty familiebiler.
Pris fra 1033 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): A 69dB

Hakka Blue 2 SUV

(21 kundeomtaler)
Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Ypperlig grep på våte veier for små og mellomstore SUV-er. Dette stillegående sommerdekket Nokian Tyres Hakka Blue 2 tilbyr kjørekomfort og høy sikkerhet fra vår til høst.
Pris fra 1692 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 72dB

Hakka Green 2

(37 kundeomtaler)
Hakka Garanti
Nokian Tyres Hakka Green 2 sommerdekk gir miljøvennlig bilkjøring. Sommerdekk for små og mellomstore personbiler som gir bærekraftig sikkerhet for nordiske veier. Denne modellen vil bli avviklet.
Pris fra 782 kr/stk

Hakka Van

(4 kundeomtaler)
Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Nokian Tyres Hakka Van er et robust og slitesterkt sommerdekk for hardt arbeidende yrkessjåfører så vel som bilister på sommerferie. Sommerdekket gir en stabil og velbalansert kjørefølelse i all slags vær. Hakka Van er svært robust bl. a. grunnet Aramid-forsterkning i sideveggene, som bekjemper støt- og kuttskader.
Pris fra 1678 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: C
Våtgrep: A
Dekkstøy (dB): B 70dB

Hakkapeliitta 9

(85 kundeomtaler)
Hakka GarantiNordisk vinterdekk
Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 er utstyrt med en revolusjonerende piggteknologi, som er den eneste av sitt slag i verden. Dekkene gir fremragende sikkerhet, utviklet spesielt for nordiske vintre. Stabile og balanserte kjøreegenskaper i all slags vær. Støysvakt og med lav rullemotstand, noe som vil gi lavt drivstofforbruk.
1350 kr/stk Pris fra 1310 kr/stk

Hakkapeliitta 9 SUV

(25 kundeomtaler)
Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 SUV har en unik, patentert teknologi med to forskjellige pigger som gir maksimalt grep for sjåfører som verdsetter sikkerhet. Dekket er optimalisert for krevende SUV-bruk og har sidevegger forsterket med aramidfibre.
2123 kr/stk Pris fra 1915 kr/stk

Hakkapeliitta C3

(24 kundeomtaler)
Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta C3 letter hverdagen for yrkessjåfører. Det slitesterke piggdekket mestrer med glans tøffe vinterforhold, og gir like balanserte og stabile kjøreegenskaper som andre Hakkapeliitta vinterdekk.
1813 kr/stk Pris fra 1760 kr/stk

Hakkapeliitta CR3

(6 kundeomtaler)
Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Nokian Tyres Hakkapeliitta CR3 for variert bruk på distribusjons og skapbiler overbeviser med sitt meget gode vintergrep og komfortable kjøreegenskaper. En ny generasjon gummiblanding gir optimalt grep og sikkerhetsegenskaper i toppklasse. Den meget slitesterke doble stålbeltekonstruksjonen holder også ved tøft bruk.
1745 kr/stk Pris fra 1693 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 73dB

Hakkapeliitta LT3

(1 kundeomtale)
Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Nokian Tyres Hakkapeliitta LT3 er laget for krevende vinterbruk og er pålitelig og trygt både på isete veier og på snødekte arbeidsplasser. Dekket har verdens første rustfrie stålpigger som sikrer maksimal slitestyrke. Et premium vinterdekk for lette lastebiler og tunge pick-ups.
3237 kr/stk Pris fra 3140 kr/stk

Hakkapeliitta R3

(87 kundeomtaler)
Hakka GarantiNordisk vinterdekk
Nokian Tyres Hakkapeliitta R3 er et piggfritt vinterdekk med den perfekte balansen mellom sikkerhet og komfort. Kjør sikkert gjennom en nordisk snøstorm; den vil være like solid under snøfylte innkjørsler som isblanke veier. Kjøringen oppleves kontrollert, presis og stillegående på både glatte og bare veier.
1175 kr/stk Pris fra 1140 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: E
Dekkstøy (dB): B 71dB

Hakkapeliitta R3 SUV

(22 kundeomtaler)
Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Nokian Tyres Hakkapeliitta R3 SUV er et piggfritt vinterdekk med den perfekte balansen mellom sikkerhet og komfort. Kjør sikkert gjennom en nordisk snøstorm, den vil være like solid under snøfylte innkjørsler som isblanke veier. Kjøringen oppleves kontrollert, presis og stillegående på både glatte og bare veier.
1838 kr/stk Pris fra 1658 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: B
Våtgrep: E
Dekkstøy (dB): B 72dB

Rockproof

DekkslitasjeindikatorAramid Sidewall Technology
Nokian Tyres Rockproof er sommerdekket med ekstrem holdbarhet for lette lastebiler, SUV-er og til offroad-bruk. Det robuste dekket takler utmerket kjøring i steinbrudd, skog og gruver.
Pris fra 2967 kr/stk

Rotiiva AT

(4 kundeomtaler)
DekkslitasjeindikatorAramid Sidewall Technology
Sommerdekket Nokian Tyres Rotiiva AT gir solid holdbarhet for lette lastebiler, SUV'er og pick-ups. Presterer optimalt uten å svekke grep eller komfort.
Pris fra 1875 kr/stk
Dekklasse: C1
Drivstofforbruk: D
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 72dB

Rotiiva AT Plus

DekkslitasjeindikatorAramid Sidewall Technology
Nokian Tyres Rotiiva AT Plus gir langvarig holdbarhet, sikkerhet og komfort for lette lastebiler, SUV-er og pick-ups. Robust holdbarhet og stabilitet for krevende bruk.
Pris fra 2150 kr/stk
Dekklasse: C2
Drivstofforbruk: E
Våtgrep: D
Dekkstøy (dB): B 73dB

Hakka C2

(10 kundeomtaler)
Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Nokian Hakka C2 tilbyr kontrollert stabilitet og slitesterk ytelse. Dette sommerdekket er svært velegnet til allsidig bruk for varebiler og lette lastebiler.
Pris fra 1275 kr/stk

Hakkapeliitta 8

(207 kundeomtaler)
Siste sjanse!Hakka Garanti
Med piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 8 får du sinnsro på vinterveiene. Dekket bringer vinterkjøringen inn i en helt ny tidsepoke, hvor sikkerheten på vinterveiene og reduksjonen i veislitasjen er avgjørende. Dekkets overlegenhet synes for eksempel i grepet under bremsing og akselerasjon, i slitestyrken og i den utmerkede kjørekomforten.
778 kr/stk Pris fra 755 kr/stk

Hakkapeliitta 8 SUV

(65 kundeomtaler)
Siste sjanse!Hakka GarantiAramid Sidewall Technology
Nokian Tyres Hakkapeliitta 8 SUV piggdekk har meget godt grep og høy slitestyrke. Dekket har mange forbedringer som gir enda bedre egenskaper tilpasset tøffe nordiske vinterforhold. Det har en patentert, moderne piggteknikk som sikrer godt grep på is og snø.
1216 kr/stk Pris fra 1180 kr/stk

Hakkapeliitta LT2

(7 kundeomtaler)
Hakka Garanti
Nokian Hakkapeliitta LT2 er et piggdekk som er stabilt også ved tøff kjøring. Dekket ruller stabilt og pålitelig både på glatte asfaltveier og på snødekte arbeidsområder. Som alle andre familiemedlemmer i Hakkapeliitta vinterdekkfamilien gir LT2 meget godt grep.
3370 kr/stk Pris fra 3270 kr/stk

Nokian Tyres Hakka Black 3 - cool control

Nokian Tyres Hakka Black 3 er et premium sommerdekk for kraftige personbiler og sportslige familiebiler. Gled deg over presise kjøreegenskaper under alle forhold, førsteklasses grep og lav dekkstøy.

Nokian Tyres – optimal sikkerhet på nordiske veier

Finske Nokian Tyres er verdens nordligste dekkprodusent og ble grunnlagt i 1988. Deres historie startet imidlertid lenge før det, da forgjengeren Suomen Gummitehdas ble opprettet i 1898. Produsenten er spesielt kjent for sine vinterdekk, og er den eneste i verden med sitt egne permanente testsenter for disse. Nokian Tyres produserer like fullt høykvalitets dekk til bruk året rundt, og tilbyr et bredt sortiment med sommer-, pigg- og piggfrie dekk.

Nokian Tyres sine produkter er internasjonalt anerkjent verden over, og selskapet har mottatt flere bransjepriser for sin innovative dekkutvikling. De har gjort seg til merke ved å produsere dekk som er spesielt utviklet for krevende nordiske forhold, og har et sterkt miljøengasjement.

Nokian Tyres – dekk du kan stole på

Gjennom flere tiår med testing og produktutvikling har Nokian Tyres skaffet seg uvurderlig erfaring og kunnskap. Resultatet er pålitelige dekk av premium kvalitet, med et enestående veigrep. Godt veigrep betyr kortere bremselengde, bedre sikkerhet og kontroll på veien, samt mer komfortabel kjøring.

Teknologiske framskritt sørger for stillegående dekk med redusert dekkstøy, som samtidig er mer økonomiske takket være lav rullemotstand. Dekk av høy kvalitet er også mer økonomisk i det lange løp, da de er mer slitesterke og varer lenger. Dette gagner både forbrukeren og miljøet, og er en av hjørnesteinene i Nokian Tyres’ produksjonsfilosofi.

Sommerdekk fra Nokian Tyres

Sommerdekk som brukes i Norge og resten av Norden må være i stand til å takle en rekke forskjellige utfordringer. Vær og føreforhold endres raskt, og kan variere fra stekende sol til kraftig nedbør. Om våren og høsten kan det også forekomme frost tidlig om morgenen og på kvelden. Nokian Tyres-dekk er utviklet spesielt til å takle de varierende forholdene de utsettes for på en effektiv måte.

Hos Vianor har vi et stort utvalg sommerdekk fra Nokian Tyres og flere andre ledende leverandører. Dekkene kommer i flere ulike utgaver basert på kjøretøyet og passer til både personbiler, SUV-er, varebiler, bobiler etc.. Med gode sommerdekk av høy kvalitet reduserer du risikoen for vannplaning, og får godt grep selv i skarpe svinger.

I Hakka-serien vil du blant annet finne testvinneren Nokian Tyres Hakka Blue 3, som er et svært allsidig sommerdekk for mellomstore personbiler og sportslige familiebiler. Serien inneholder også Hakka Black 3, som er spesielt designet for biler med høy ytelse, samt Hakka Green 3 – et miljøbevisst valg med opptil 35% bedre slitestyrke.

Vinterdekk fra Nokian Tyres

Det er ingen som slår Nokian Tyres når det kommer til vinterdekk. De legger stor vekt på å utvikle dekk som gir optimalt veigrep og kontroll under tøffe værforhold, spesielt på glatte og vinterlige veier. Dekkene er utstyrt med avansert teknologi og innovative løsninger for å sikre best mulig ytelse og kjøresikkerhet.

Med vinterdekk fra Nokian Tyres kan du trygt legge ut på kjøretur i vinterhalvåret. Vinterdekk uten pigger egner seg best når det er ordentlig lave temperaturer og snø på veiene. De har også lavere rullemotstand og er mer stillegående enn piggdekk, som sørger for økonomisk og komfortabel kjøring. Testvinneren Nokian Tyres Hakkapeliitta R5 er et utmerket vinterdekk med SilentTouch-teknologi og førsteklasses vintergrep. Det sørger for trygg og komfortabel kjøring selv på utfordrende vinterveier, samtidig som støynivået holdes til et minimum.

Piggdekk fra Nokian Tyres

For maksimalt veigrep om vinteren på isete veier kan piggdekk være et godt valg. Piggdekk fra Nokian Tyres er spesielt utviklet for å håndtere ekstreme vinterforhold og gi føreren den nødvendige sikkerheten og kontrollen på isete og snødekte veier. De er konstruert med en robust og slitesterk gummiblanding som gir godt veigrep, selv på glatte overflater.

En av nøkkelfunksjonene til Nokian Tyres sine piggdekk er deres unike piggteknologi. Dekkene er utstyrt med presisjonsformede pigger som bidrar til økt veigrep og bremsestabilitet. Piggene er strategisk plassert på dekket for å sikre optimal ytelse og redusert støy under kjøring.

Nokian Tyres legger også stor vekt på miljøvennlige løsninger, og deres piggdekk er intet unntak. Dekkene er laget med tanke på å redusere miljøpåvirkningen. De har lav rullemotstand, noe som bidrar til redusert drivstofforbruk og lavere CO2-utslipp.

Piggdekket Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 er en av de aller beste i klassen, og kombinerer overlegent grep på is og snø med lavt drivstofforbruk, komfort, og lavt støynivå.

Velg dekk som passer til ditt kjøretøy

Det er viktig at du velger dekk som passer til ditt bruk og din bil. Når du skal velge nye dekk, er det flere faktorer å ta hensyn til. Hvis du ønsker hjelp, kan du kontakte oss her på nettstedet, telefon, e-post, eller komme innom et av våre mange serviceverksteder.

Følgende kan være lurt å tenke over når du skal velge dekk:

  • Hvilken dekkdimensjon du trenger. Det er svært viktig at man velger en dekkstørrelse som er kompatibel med kjøretøyet. Du kan bruke vår dekkvelger til å søke etter produkter som passer til ditt kjøretøy.
  • Ta utgangspunkt i hvor du kjører mest. Dekkene burde være tilpasset vei, vær og føreforhold der du bruker dem mest. For eksempel er vinterdekk med pigger det beste valget på isete veier.
  • Kjørestil og preferanser. Tenk over din kjørestil og hvilke preferanser du har. Komfort, støynivå, lav rullemotstand og reduserte utslipp, ytelse og våtgrep kan alle variere, spesielt mellom dekk av høy og lavere kvalitet.

Når du kjøper dekk gjennom Vianor, tilbyr vi også dekkskift og en rekke andre servicer. Våre erfarne fagfolk hjelper deg gjerne med å finne riktige dekk til ditt kjøretøy, og monterer dem også om ønskelig – alt under ett tak.

God tur og trygg reise!