Kjøp sommerdekk

Sommerdekk

Kjøp sommerdekk

Viser 13 dekk

Nokian Hakka Black 2 sommerdekk
Drivstofføkonomi: C
Våtgrep: A
Eksternt lydnivå: 72dB

Hakka Black 2

Hakka-garanti
Sommerdekket Nokian Hakka Black er utviklet spesielt for krevende bruk og kjøring i høye hastigheter. Ruller stabilt på grove nordiske asfaltveier og mestrer ekstreme forhold uten problem.
Startpris fra 1554 kr/stk
Nokian Hakka Blue 2 sommerdekk
Drivstofføkonomi: B
Våtgrep: A
Eksternt lydnivå: 69dB

Hakka Blue 2

TestvinnerHakka-garanti
Gir effektiv beskytelse mot vannplaning. Presist veigrep gjør kjøringen enkel og behagelig. Gir et trygt og forutsigbart veigrep selv når den nordiske sommeren krever ekstrem ytelse av dekket.
Startpris fra 941 kr/stk
Nokian Hakka Green 2 sommerdekk
Drivstofføkonomi: C
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 67dB

Hakka Green 2

TestvinnerHakka-garanti
Nokian Hakka Green er et miljøvennlig og økonomisk, og passer godt for små og mellomstore familiebiler. Dekket er også ytterst sikkert, da det er utstyrt med en vannplaningsvarsel som gir beskjed når risikoen for vannplaning øker.
Startpris fra 777 kr/stk
GT Radial Champiro FE1 sommerdekk
Drivstofføkonomi: C
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 70dB

Champiro FE1

Champiro FE1 kombinerer rolig, komfortabel kjøreadferd og optimal håndtering med fremragende ytelse og drivstofføkonomi. Et premium komfortdekk. Med liten rullemotstand og meget godt våtgrep. Et stillegående dekk med god komfort. Det har nye, brede profilspor, noe som gir utmerket kjøreytelse under våte, nordiske sommerforhold.
Startpris fra 617 kr/stk
GT Radial FE1 City sommerdekk
Drivstofføkonomi: E
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 71dB

FE1 City

GT Radial FE1 City er et allsidig sommerdekk med fremragende ytelse og gode kjøregenskaper, spesielt for bybiler. Dekket har fått et forbedret design for å beskytte mot skader og lettere manøvrer under kjøring i urbane strøk, samt bedre kjøreegenskaper under bremsing og akselerasjon ved lave til moderate hastigheter.
Startpris fra 448 kr/stk
GT Radial Sport Active sommerdekk
Drivstofføkonomi: C
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 72dB

Sport Active

GT Radial Champiro Sport Active er et dekk med fantastisk styre-respons og korte bremselengde. Gir godt grep på veien, også i høye hastigheter. Den nye SportActive er spesielt utviklet for bak- og forhjulsdrevne premiumbiler, med ypperlig trekkraft, umiddelbar styrespons og ultimat kjørekontroll i tørre og våte forhold.
Startpris fra 866 kr/stk

Pilot Super Sport

Michelin Pilot Super Sport sommerdekk er utviklet med erfaring fra Endurance-racing, for den mest utfordrende kjøring. Michelin Pilot Super Sport dekk gir deg sikkerhet selv under de mest krevende forhold.
Startpris fra 2520 kr/stk
Radar Dimax R8 sommerdekk
Drivstofføkonomi: E
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 72dB

Dimax R8

Dimax R8 + er et dekk som er spesielt utviklet for høyytelsesbiler og tilbyr et godt grep på både vått og tørt føre, presis håndtering og komfort. 
Startpris fra 697 kr/stk
Radar Rivera Pro 2  sommerdekk
Drivstofføkonomi: E
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 72dB

Rivera Pro 2

Radar RP-2 er et allsidig sommerdekk med fremragende ytelse og sikre kjøreegenskaper. Flott for små til mellomstore familiebiler som setter sikkerhet høyt. Radar tilbyr en rekke ulike dekk for personbiler, SUV-er og lette lastebiler.
Startpris fra 567 kr/stk
Radar RPX-800 sommerdekk
Drivstofføkonomi: C
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 71dB

RPX-800

Radar RPX-800 er komfortable dekk som passer godt til urban langkjøring som krever høy fart og godt grep. Dette er økonomiske dekk som skal levere kraft og stabilitet til tross for variasjoner i det nordiske sommerværet, der både våt og tørr vei går om hverandre.
Startpris fra 653 kr/stk

Månedens deal - Gratis batteri test + 20% rabatt på bilbatterier

Hver måned tilbyr vi deg som kunde ekstra gunstige priser på utvalgte produkter eller tjenester. I hele januar tilbyr vi GRATIS batteritest og vi gir deg -20% på bilbatterier dersom du må bytte ut ditt gamle bilbatteri!

Til tilbudet! ×