Kjøp sommerdekk

Sommerdekk

Kjøp sommerdekk

Viser 23 dekk

Nokian Hakka Black 2 sommerdekk
Drivstofføkonomi: C
Våtgrep: A
Eksternt lydnivå: 72dB

Hakka Black 2

Hakka-garanti
Dette er sommerdekket utviklet for kraftfulle og sportslige biler, og som gir pålitelighet og ytelse i høye hastigheter. Den nøyaktig kjørefølelsen og presise manøvreringen gjør sommerdekket Nokian Hakka Black 2 til et trygt og enkelt valg.
1501 kr/stk Startpris fra 1369 kr/stk
Nokian Hakka Blue 2 sommerdekk
Drivstofføkonomi: B
Våtgrep: A
Eksternt lydnivå: 69dB

Hakka Blue 2

TestvinnerHakka-garanti
Det stillegående sommerdekket Nokian Hakka Blue 2 byr på ypperlig grep på våte veier. Kjørekomfort og høy sikkerhet fra vår til høst for mellomstore personbiler og sporty familiebiler.
963 kr/stk Startpris fra 879 kr/stk
Nokian Hakka Green 2 sommerdekk
Drivstofføkonomi: B
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 67dB

Hakka Green 2

TestvinnerHakka-garanti
Nokian Hakka Green 2 sommerdekk gir miljøvennlig bilkjøring. Sommerdekk for små og mellomstore personbiler som gir bærekraftig sikkerhet for nordiske veier. Denne modellen vil bli avviklet.
Startpris fra 768 kr/stk
Nokian Hakka Green 3 sommerdekk
Drivstofføkonomi: B
Våtgrep: A
Eksternt lydnivå: 67dB

Hakka Green 3

Ny!Hakka-garanti
Nyheten Nokian Hakka Green 3 er et miljøvennlig sommerdekk som gir grønnere kjøring for mindre og mellomstore biler, samt elbiler og hybridbiler. Sommerdekket gir flere mil med den nye gummiblandingen som gir 35 % bedre slitestyrke.
Startpris fra 775 kr/stk
Nokian Nordman SX2 sommerdekk
Drivstofføkonomi: C
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 67dB

Nordman SX2

Sommerdekk for mindre og økonomiske familiebiler som gir svært god sikkerhet under varierte, nordiske værforhold. Dette Nokian Nordman SX2 sommerdekket gir en trygg og stabil kjørefølelse under alle vær og forhold.
Startpris fra 553 kr/stk
Nokian Nordman SZ 2 sommerdekk
Drivstofføkonomi: C
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 72dB

Nordman SZ 2

Ny!
Nyhet 2021! Nokian Nordman SZ2 er et sommerdekk som gir en presis og sikker kjørefølelse for store og sportslige biler. Dekket gir nøyaktig respons fra underlaget og enkel manøvrering selv i utfordrende situasjoner.
926 kr/stk Startpris fra 845 kr/stk
Nokian Nordman SZ sommerdekk
Drivstofføkonomi: C
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 72dB

Nordman SZ

Det sporty sommerdekket Nokian Nordman SZ gir gode kjøreegenskaper under varierende værforhold. Mønsteret på det stilige dekket i hastighetsklasse W (270 km/h) gir presis styrefølelse selv ved høyere hastigheter.
Startpris fra 926 kr/stk
Bridgestone Turanza T005 sommerdekk
Drivstofføkonomi: B
Våtgrep: A

Turanza T005

Bridgestone Turanza T005 er et sommerdekk for sjåfører som vil ha forutsigbarhet og full kontroll, på både tørr og våt vei. Brede riller midt i dekket vil raskt fjerne vann fra dekkets overflate og redusere risiko for vannplaning. Gummiblandingen benytter NanoPro-Tech, noe som gir dekket ekstra grep.
Startpris fra 882 kr/stk
Bridgestone Turanza T005 Driveguard sommerdekk
Drivstofføkonomi: C
Våtgrep: A
Eksternt lydnivå: 72dB

Turanza T005 Driveguard

Bridgestone Turanza T005 med DriveGuard Run-Flat Technology gir forutsigbarhet og full kontroll, på både tørr og våt vei. Høye skulderblokker og brede riller midt i dekket fjerner raskt vann fra dekkets overflate og reduserer risiko for vannplaning. Gummiblandingen benytter NanoPro-Tech, noe som gir dekket ekstra grep.
Startpris fra 1289 kr/stk
Michelin E Primacy sommerdekk
Drivstofføkonomi: A
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 68dB

E Primacy

Ny!
Nye Michelin e.Primacy er eco-dekket med en overbevisende kombinasjon av miljøfordeler, drivstofføkonomi og høy ytelse. Dekket er det første miljødesignede Michelin-dekket, der livssyklustanken har blitt innlemmet i designet, for å vektlegge alle miljømessige påvirkninger.
Startpris fra 1121 kr/stk
Michelin Pilot Sport 4 sommerdekk
Drivstofføkonomi: C
Våtgrep: A
Eksternt lydnivå: 71dB

Pilot Sport 4

Michelin Pilot Sport 4 - Nøyaktig styringsrespons og rask reaksjon. Utviklet i samarbeid med ledende bilprodusenter som BMW, Mercedes, Audi og Porsche, og bygger på erfaring fra motorsport.
Startpris fra 1584 kr/stk
Michelin Pilot Super Sport sommerdekk
Drivstofføkonomi: A
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 71dB

Pilot Super Sport

Michelin Pilot Super Sport sommerdekk er utviklet med erfaring fra Endurance-racing, altså for den aller mest utfordrende kjøringen. Michelin Pilot Super Sport gir deg sikkerhet selv under de mest krevende forhold.
Startpris fra 3520 kr/stk
Michelin Primacy 4 sommerdekk
Drivstofføkonomi: C
Våtgrep: A
Eksternt lydnivå: 68dB

Primacy 4

Michelin Primacy 4 - Overlegen sikkerhet fra første til siste mil takket være EverGrip-teknologi. Et nytt sikkerhetsorientert dekkmønster gjør at Michelin Primacy 4 opprettholder en høy grad av vanntransportering selv når dekket er slitt.
Startpris fra 1092 kr/stk
GT Radial Champiro FE1 sommerdekk
Drivstofføkonomi: C
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 70dB

Champiro FE1

GT Radial Champiro FE1 kombinerer rolig, komfortabel kjøreadferd og optimal håndtering med fremragende ytelse og drivstofføkonomi. Et premium komfortdekk med liten rullemotstand og meget godt våtgrep.
699 kr/stk Startpris fra 675 kr/stk
GT Radial FE1 City sommerdekk
Drivstofføkonomi: E
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 71dB

FE1 City

GT Radial FE1 City er et allsidig sommerdekk utviklet for mindre biler, men også noe eldre biler som hovedsakelig kjører i byer. Dekket har fått et forsterket stamme som beskytter godt ved møter med fortauskanter og hull i veien, og som gjør det lettere å manøvrere under kjøring i urbane strøk.
Startpris fra 448 kr/stk
GT Radial Fe2 sommerdekk
Drivstofføkonomi: C
Våtgrep: A
Eksternt lydnivå: 69dB

Fe2

Ny!
GT Radial Fe2 er et helt nytt høyprestasjonsdekk for personbiler, og er et genuint HP-dekk som møter kravene til de store europeiske bilprodusentene. Det passer perfekt til mellomstore og større biler. Dekket kjennetegnes ved sikkert våtgrep, lang levetid, god drivstofføkonomi og høyverdig komfort.
829 kr/stk Startpris fra 799 kr/stk

Savero

GT Radial Savero er et høyytelses sommerdekk som kombinerer fremragende kjørekomfort med balansert ytelse under våre og tørre forhold. Dekkmønsteret har solide skulderblokker, noe som gir gode bremseegenskaper, treffkraft og svingestabilitet. Med GT Radial Savero får du et kraftfullt dekk som kjører trygt i raskt skiftende sommervær. 
Startpris fra 1020 kr/stk
GT Radial Sport Active sommerdekk
Drivstofføkonomi: C
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 72dB

Sport Active

GT Radial Sport Active er et UHP-dekk med fantastisk styrerespons og korte bremselengder. Gir godt grep på veien, også i høye hastigheter. Dekket er spesielt utviklet for bak- og forhjulsdrevne premiumbiler med ypperlig trekkraft, umiddelbar styrerespons og ultimat kjørekontroll i tørre og våte forhold.
Startpris fra 845 kr/stk
Radar Dimax R8 sommerdekk
Drivstofføkonomi: E
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 72dB

Dimax R8

Radar Dimax R8 er et dekk som er spesielt utviklet for høyytelsesbiler og tilbyr et godt grep på både vått og tørt føre, presis håndtering og komfort. 
Startpris fra 759 kr/stk
Radar Dimax R8+ sommerdekk
Drivstofføkonomi: C
Våtgrep: B
Eksternt lydnivå: 72dB

Dimax R8+

Radar Dimax R8 + er designet for moderne personbiler, CUV & SUV-biler med god ytelse. Dekket har et asymmetrisk mønsterdesign som gir gode kjøreegenskaper ved høye hastigheter uten å gi avkall på komforten.
Startpris fra 827 kr/stk
Radar Rivera Pro 2  sommerdekk
Drivstofføkonomi: E
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 70dB

Rivera Pro 2

Radar Rivera Pro 2 er et allsidig sommerdekk med god ytelse og sikre kjøreegenskaper. Passer for små og mellomstore familiebiler som setter sikkerhet høyt.
Startpris fra 512 kr/stk
Radar RPX-800 sommerdekk
Drivstofføkonomi: E
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 71dB

RPX-800

Radar RPX-800 er komfortable dekk som passer godt til urban langkjøring som krever høy fart og godt grep. Dette er økonomiske dekk som skal levere kraft og stabilitet, til tross for variasjoner i det nordiske sommerværet - hvor både våt og tørr vei går om hverandre.
Startpris fra 631 kr/stk
Radar RPX-800+ sommerdekk
Drivstofføkonomi: C
Våtgrep: C
Eksternt lydnivå: 72dB

RPX-800+

Radar RPX-800+ er et komfortabelt dekk som passer godt til urban langkjøring, som krever høy fart og godt grep. Dette er økonomiske dekk som skal levere kraft og stabilitet til tross for variasjoner i det nordiske sommerværet.
Startpris fra 1096 kr/stk

Sommerdekk - velg riktige dekk til bilen din

I Vianors dekksortiment finner du de beste sommerdekkene for det varierende nordiske været. Enten du trenger et dekk som garanterer optimalt grep i regnvær, eller et dekk som hjelper deg med å redusere drivstofforbruket, så lover vi å finne de beste sommerdekkene som passer dine behov i vårt utvalg.

Sommerdekk til personbil 2021

Vårt svært etterlengtede nye sommerdekk er Nokian Hakka Green 3. Dette miljøvennlige dekket passer perfekt til mindre og mellomstore kjøretøy, og kombinerer overbevisende sikker fremkommelighet i vått vær med lav rullemotstand. Nokian Hakka 3-serien inkluderer også dekkstørrelser spesielt tilegnet hybrid- og elbiler. Les mer om Nokian Hakka 3 og bestill her.

Norske somre er ikke alltid solskinn, og de krever at du må være stadig bedre forberedt på mer krevende værforhold. Nokian Hakka Blue 2 er et sommerdekk for personbiler og familiebiler som gir utmerket våtgrep og lavt støynivå både inni og utenfor kjøretøyet.

Nokian Hakka Black 2 er det foretrukne valget når du ønsker høy ytelse for mer sportslig kjøring. Hakka Black 2 er svært godt egnet for biler med kraftige motorer, og det nye Dynamic Grip-konseptet sørger for at responsen fra kontaktflaten på dekket forblir nøyaktig og presis på regnglatt asfalt, så vel som under raske svinger.

Når du ønsker god valuta for pengene, kan du sjekke ut Nokian Nordman sommerdekk-serien. Nordman SZ2 er et av de nye sommerdekkene i 2021 med høy ytelse. Nordman SZ2 er laget for å tåle raske temperaturvariasjoner og kjøring på tøffe veier fulle av hull, og er fortsatt lett å kontrollere og håndtere på både våte og tørre underlag. Nordman SZ2 passer sjåfører som ønsker rimelige dekk med gode funksjoner.

I Vianors sortiment finner du i tillegg til Nokian også et bredt utvalg av sommerdekk fra andre produsenter som Michelin, Bridgestone, GoodyearGT Radial og Radar. Vi tilbyr også et bredt spekter av dekktjenester.

Skift til sommerdekk hos Vianor

Hos Vianor monterer vi gladelig sommerdekkene for deg. Våre erfarne fagfolk tar seg av dekkskiftet ditt, slik at du enkelt og greit kan nyte kjøreopplevelsen. Ved å benytte våre dyktige fagfolk, kan du også være trygg på at sommerdekkene dine har blitt kontrollert ved montering, og oppfyller lovkravene for sommerdekk. Les mer om Vianors dekkmontering. Trygg reise!

Spar tid og plass - sjekk inn på vårt dekkhotell!

Månedens Deal - kampanjepris på bobildekk!

Hver måned tilbyr vi deg ekstra gunstige priser på utvalgte produkter eller tjenester. I hele april har vi kampanjepriser på nyheten Nokian Hakka Van i utvalgte dimensjoner.

Til kampanjen! ×