Dekkegenskaper

Eco Stud 8
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 630kg (92)

Nordman Nordman 8

Piggdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Eco Stud 8
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 630kg (92)

Pålitelig vintergrep

Nordman 8 piggdekk er et balansert og tryggt dekk på både is og snø. Kjørefølelsen er presis og behagelig, enten du kjører på glatte veier eller i varmere vintervær. Piggkonseptet Eco Stud 8 gir sikkert grep på vinterens skiftende føre.

      • Presist grep på både is og snø
      • Behagelig og rolig kjørefølelse
      • Støysvakt og med økt komfort

Holdbart vintergrep

Grepet sideveis og i lengderetning er veldig godt balansert på is, noe som gir en forutsigbar adferd på glatte veier, selv under forbikjøring og bytting av kjørefelt. Pigganslaget er godt dempet, noe som reduserer veislitasjen, piggene holder lenger og støyen holder seg på et behagelig lavt nivå.

Eco Stud 8 piggkonsept - bedre grep og kjørekomfort

Eco Stud 8-konseptet innebærer miljøvennlige, mangekantete og brede ankerpigger, med et flensdesign som reduserer piggens bevegelse. I tillegg har piggene en Eco Stud-pute som forbedrer piggenes egenskaper og gjør anslaget mot veien mykere og piggene holder lenger. 

Bremsekraftforsterkere - bedre grep ved bremsing.

Bremsekraftforsterkerne på bakdelen av mønsterblokkene forbedrer grepet på snø. Det taggede mønsteret på bremsekraftforsterkerne øker overflatekontakt og forbedrer trekkraften, spesielt på snø. 

Diagonale og selvlåsende seiper

De diagonale 3D-seipene i midtområdet gjør mønsteret stabilt. Det gjør at dekket reagerer raskt på rattbevegelser, og gir en sikker og presis håndtering. De selvlåsende 3D-seipene på utsiden av skulderen låser mønsterblokkene sammen ved veikontakt, og forbedrer dermed handlings egenskapene i svinger og under unnvikende manøvrer.