Nokian Hakkapeliitta 9 piggdekk

Dekkegenskaper

Hakka-garanti
Testvinner

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 530kg (86)

Nokian Hakkapeliitta 9

Piggdekk

Nokian Hakkapeliitta 9 piggdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og kjøpsalternativer.

Dekkegenskaper

Hakka-garanti
Testvinner

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 530kg (86)

De nye dekkene Nokian Hakkapeliitta 9 sørger for at du kommer frem til destinasjonen på en enkel og komfortabel måte selv på den verste vinterdagen. Det toppmoderne grepet på det nye vinterdekket ble inspirert av naturens unike evne til å tilpasse seg til endringer i omgivelsene.

Hjertet av de nye dekkene er det unike grepet med to piggtyper fra Nokian Tyres. Dette oppnås når to ulike typer pigger jobber sammen med naturlig effektivitet. Den unike teknologien er den eneste av sitt slag i verden.

Ved bremsing eller akselerasjon sørger piggene på dekkets midtparti for å maksimere dekkets grep. Piggene på dekkets skulder gir utmerket grep selv i glatte svinger. Piggene holder på veigrepet om du møter på snø eller i.

Stabile og balanserte kjøreegenskaper i all slags vær. Støysvakt og med lav rullemotstand, noe som vil gi lavt drivstofforbruk. 

Månedens Deal - kampanjepris på AC-service og AC-rens!

Hver måned tilbyr vi deg ekstra gunstige priser på utvalgte produkter eller tjenester. I hele juni og juli tilbyr vi AC-service til kun 1295,- og AC-rens til kun 795,-!

Til kampanjen! ×