Dekkegenskaper

Aramid Sidewall Technology
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 1000kg (108)

Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 SUV

Piggdekk

Velg dekkstørrelse for å se priser og alternativer.

Dekkegenskaper

Aramid Sidewall Technology
Nordisk vinterdekk

EU-dekkmerking

Hastighetsklasse: 190km/h (T)
Belastningsindeks: 1000kg (108)

OBS: Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 SUV har blitt erstattet med Nokian Tyres Hakkapeliitta 10 SUV. Vi gjør derfor oppmerksom på at dekkenes produksjonsdato kan ligge noe tilbake i tid. Les mer om dekk og holdbarhet her >.

Nokian Tyres Hakkapeliitta 9 SUV har en unik, patentert teknologi med to forskjellige pigger som gir maksimalt grep for sjåfører som verdsetter sikkerhet. Dekket er optimalisert for krevende SUV-bruk og har sidevegger forsterket med aramidfibre. Disse fibrene, som bl. a. også brukes i skuddsikre vester, gir dekket ekstra slitestyrke.

Hjertet av disse dekkene er det unike grepet med to piggtyper fra Nokian Tyres. Dette oppnås når to ulike typer pigger jobber sammen med naturlig effektivitet. Den unike teknologien er den eneste av sitt slag i verden.

Ved bremsing eller akselerasjon sørger piggene på dekkets midtparti for å maksimere dekkets grep. Piggene på dekkets skulder gir utmerket grep selv i glatte svinger. Piggene holder på veigrepet om du møter på snø eller i.

Dekket har stabile og balanserte kjøreegenskaper i all slags vær, og er støysvakt og med lav rullemotstand, noe som vil gi lavt drivstofforbruk.

Nokian Tyres - premium dekk for trygge reiser

Nokian Tyres utvikler og produserer førsteklasses dekk for personer som verdsetter sikkerhet, bærekraft og forutsigbarhet. Nokian Tyres har forpliktet seg til å fremme en trygg og ansvarlig kjørekultur. Målet er å fremstille de beste dekkene for menneskeheten og planeten vår.

Nokian Tyres Hakka Garanti® hjelper deg ved punktering

Skulle du være uheldig og punktere på reisen, hjelper Nokian Tyres Hakka Garanti® deg tilbake på veien. Dersom det nye dekket ditt ikke kan repareres, vil du motta et nytt dekk helt uten kostnad. Les mer om Hakka Garanti >>


Betal enkelt med Vianor-kortet!

30-60 dagers kostnadfritt kjøp med Vianor-kortet. Dersom du betaler hele beløpet på første faktura, betaler du kun det du ellers skulle betalt i kassen, altså hverken renter eller gebyrer. Du kan også velge en av Resurs Banks fordelaktige delbetalingsalternativer.

Dersom du ikke allerede har Vianor-kortet, kan du raskt og enkelt søke her eller sende SMS med "Vianor" til nummer 27700. Les mer om Vianor-kortet >>